Θαλάσσιος κόσμος

Ο Θαλάσσιος κόσμος, το πιο ισχυρό όνομα της Ελληνικής αγοράς στη λιανική πώληση φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων και γευστικών Θαλασσινών γευμάτων, μαζί με τις συνοδευτικές γευστικές προτάσεις του, μέσα από το δίκτυο των επώνυμων καταστημάτων του, προσφέρει στους καταναλωτές και φέρνει στην κουζίνα τους, μία ολοκληρωμένη πρόταση σύγχρονης και σωστής διατροφής, που είναι… γευστικά ανώτερη, ποιοτικά άριστη και φυσικά υγιεινή.

Γιατί είμαστε μία Ελληνική εταιρία με 25 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία, την τυποποίηση και στη λιανική πώληση κατεψυγμένων και φρέσκων αλιευμάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δύναμή μας είναι οι υποδομές μας. Σε αυτές επενδύουμε στρατηγικά και με συνέπεια, έτσι ώστε από τον αρχικό χώρο τυποποίησης αλιευμάτων με τον οποίο πρωτοξεκινήσαμε, να διαθέτουμε σήμερα ένα ολοκληρωμένο πρότυπο εργοστάσιο επεξεργασίας νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων, ένα ξεχωριστό σύγχρονο κέντρο διακίνησης όλων των προϊόντων μας και ένα ιδιόκτητο στόλο ψυγείων αυτοκινήτων, για τη σωστή και απόλυτα ελεγχόμενη μεταφορά των προϊόντων μας σε όλα τα καταστήματα του Θαλάσσιου κόσμου.

Δύναμή μας ακόμη, είναι η τεχνογνωσία μας. Η καθημερινή μας επαφή με τις σημαντικότερες Ελληνικές ιχθυόσκαλες, οι πληροφορίες από τα δικά μας και τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης ψρεσκοκατεψυγμένων και νωπών αλιευμάτων που βρίσκονται σε 15 νομούς της Ελλάδας, μας δίνουν μία άριστη εικόνα των αναγκών, των συνηθειών, των ιδιαιτεροτήτων και των επιθυμιών όλων των καταναλωτών, από την άκρη της Ελληνικής επαρχίας μέχρι την πρωτεύουσα Αθήνα. Για αυτό ανταποκρινόμαστε άριστα σε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, εφαρμόζουμε τις νέες ιδέες μας με απόλυτη επιτυχία, εντάσσοντας τελικά τα φρεσκοκατεψυγμένα θαλασσινά προϊόντα και γεύματά μας στις βασικές, καθημερινές διατροφικές επιλογές τους και συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους διαβίωσης τους, χωρίς περιορισμούς στην ποιότητα και τη σωστή διατροφή τους.

Περισσότερα στη σελίδα του Θαλάσσιου κόσμου

thalassioskosmos.gr